Högsta bitcoin-transaktion som någonsin just inträffat

Alltid hög Bitcoin-transaktion registrerad
Transaktionen slår Bitfinex rekordtransaktion som sattes i april
Bitcoin har registrerat sin största transaktion någonsin när Bitcoin till ett värde av 1,22 miljarder dollar skickades mellan två e-plånböcker.

Den Bitcoin-transaktion som spelades in spelades in på lördag och det lockade bara en liten kostnad på $ 1,32. Transaktionen slutfördes inom 20 minuter efter initieringen, med mottagaren som bekräftade betalningen.

Relaterade inlägg
Över $ 846 miljoner Bitcoin-alternativ kommer att löpa ut på fredag
Bitcoin-förutsägelse – Pre-val Hurray Week ger $ 13.760, nästa stopp $ 20.000
Hur använder jag en Bitcoin-bankomat 2020?
Bitcoin-bankomater dominerar Colombia

Effektiviteten, leveranshastigheten och den ringa transaktionsavgiften som denna transaktion lockade till sig har lagt mer fokus på varför individer, organisationer och länder arbetade för att anta bitcoin-transaktioner.

Ursprungligen hade denna Bitcoin-transaktion gått helt under radaren men den sågs efter att en annan enorm transaktion som var värd 1,15 miljarder dollar registrerades på mottagarkontot. Denna nya transaktion ansågs vara den högsta någonsin transaktionen i Bitcoins historia, tills en närmare titt på plånböckerna visade en ännu större transaktion.

Båda transaktionerna lockade en transaktionsavgift som var mindre än $ 5. Båda transaktionerna levererades också snabbt på några minuter. Och båda transaktionerna levererades på ett effektivt, säkert och säkert sätt.

Denna transaktion bryter Bitfinex-rekordet för den största Bitcoin-transaktionen på 1,1 miljarder dollar, som den tidigare satte upp i april 2020.

Bitcoin-transaktioner är snabbare och billigare

Ett av de största pluspunkterna på Bitcoin är det faktum att dess transaktioner är snabbare, billigare, effektiva och bekvämare, särskilt när det jämförs med det traditionella transaktionssystemet.

Bitcoin-transaktioner av denna art hjälper också till att skydda de parter som är inblandade i transaktionen. Om denna transaktion hade genomförts med den traditionella banköverföringsmetoden skulle viss information ha krävts som kan innebära hur pengarna förvärvades, vad syftet med transaktionen är och någon annan form av intervju som användarna kanske inte vill släppa .

Inte bara det, transaktionen skulle ha tagit timmar, om inte dagar, att leverera och det skulle ha lockat en mycket högre transaktionsavgift jämfört med den dåliga avgiften som Bitcoin debiterade.